Hårigt värre

Hårigt värre

En blogg om

Vardagen på och utanför Örkelljunga Hundgymnasium

Jag Vill ha tillbaka min Sommar!

DizaPosted by Johanna Tue, October 06, 2009 23:51:23

Jag har brutit min lilltå! Kul va? Sarah (syrran) stängde en dörr och min tå var emellan.

Så nu får vovven stanna hemma tills helgen då är det nämligen öppet hus på skolan så då kommer mamma m.f.

Nu börjar det bli kallt och ruggigt och en del av mig längtar till tjocka kläder och filtar medans en del bara vill ha sommar igen...

Jag har en alldeles underbar sommarbild på Diza!

Foto: Erika Rolfsson

Ha de!

Johanna

Vad dum jag känner mig!

DizaPosted by Johanna Wed, September 02, 2009 18:13:37

Asså, när jag började här så sa 2:orna och 3:orna att man kommer känna sig dum efter att ha haft charlotte ett tag med tanke på alla saker man gjort med sin hund som man igentligen inte skulle... Och även om jag bara har gått här i typ 2 veckor så känner jag mig redan så otroligt korkad så det är inte sant.

Men trots att jag är korkad verkar iaf Charlotte ha hopp om mig och Dizasmileysmiley

Det är så jävla kul på hundlektionerna! Jag skulle kunna sitta över i typ 2 timmar bara för att lära mig mer!!

Antisimex har varit här så Diza har tillfälligt fått byta plats till stallet brevid. Så nu är nog getingprómblemen ur världen snart.

Med tips och råd av Charlotte har jag kunnat avleda Diza från fler utfall även om hon fortfarande blir fly förbannad på en hund i vårt hus. Men det löser vi! allt är möjligt!

På hundlektionen igår fick vi olika saker vi skulle träna in och det går jättebra även om damen (Diza) har lite svårt att koncentrera sig ibland.

Ses

//Johanna

Usch!

DizaPosted by Johanna Rosander Mon, August 31, 2009 19:23:31

Förra veckan började jag på Örkelljunga hundgymnasium och första veckan kunde fan inte gått värre! Och denna veckan börjar inte bra heller...

På måndagen förra veckan blev Diza nämligen biten av en annan hund och fick 2 hack i örat varav ett rätt så stort. Och jag visste ju inte hur man kom till ett djursjukhus och visste inte om det behövdes eller något. Så jag fick mer eller mindre panik och rusade runt som en yr höna och försökte hitta någon som visste. Dom enda jag hittade var 1:or och dom visste inte heller vad vi skulle göra. Till slut fick vi tag i några 3:or som hjälpte mig att tvätta såren (för jag hade naturligvis ingen jodopax själv!smiley) och jag behövde inte åka till något djursjukhus utan såren har läkt bra.

På tisdagen skulle jag lära Diza gå igenom hundluckan för att hon skulle kunna vara i både inne och uteboxen i hundstallet (där hon är när jag är i skolan) och då började komma getingar och då såg jag att det var ett getingbo inne i vägen precis ovanför hennes utebur. Jättetrevligt va?! Så jag pratade med vaktmästaren och han sprutade med någon insekts spray. Men tror du att getingjävlarna försvinner?? Nehe då! Så nu har jag pratat med Charlotte och nu har hon ringt antisimex så förhoppningsvis försvinner dom nu... Sen efter skolan skulle några kompisar och jag gå och bada och då halkar jag på stegen ner i vattnet och skär upp ett stort sår i lilltån.

På onsdagen blev jag sjuk och hade feber och sånt. (som tackochlov avtog senare på dagen)

På torsdagen får jag reda på att Dizas enda hundkompis förmodligen ska bli avlivad...

På fredagen hade jag en hatar dag så då hatade jag alla och blev ordentligt sur på vår mattelärare.

På lördagen blev jag sjuk och kräktes.

På söndagen började Diza göra utfall mot andra hundar vilket har fortsatt idag, Så nu har hon alltså börjat göra utfall mot andra hundar. Jättetrevligt!! Knäppa, konstiga hund!

Diza är nämligen en sån hund som älskar allt och alla och är rent ut sagt en glad jävel!!:D Och att hon har börjat göra utfall är hemskt!! för även om hennes entusiasm ibland kan få mig att gå i taket är hon ändå MIN glada jävel och det ska hon forsätta vara!!

Vi får verkligen hoppas att Charlotte (som är hundpsykologen som är min klasslärare) har en lösning på detta innan det går för långt.

Men förutom det är det jättekul här och jag trivs verkligen! Underbara människor trevliga hundar och mysigt boende!

Jaja men nu måste jag gå ut med min glada jävel!smiley

Ses

//Johanna