Hårigt värre

Hårigt värre

En blogg om

Vardagen på och utanför Örkelljunga Hundgymnasium

Vad dum jag känner mig!

DizaPosted by Johanna Wed, September 02, 2009 18:13:37

Asså, när jag började här så sa 2:orna och 3:orna att man kommer känna sig dum efter att ha haft charlotte ett tag med tanke på alla saker man gjort med sin hund som man igentligen inte skulle... Och även om jag bara har gått här i typ 2 veckor så känner jag mig redan så otroligt korkad så det är inte sant.

Men trots att jag är korkad verkar iaf Charlotte ha hopp om mig och Dizasmileysmiley

Det är så jävla kul på hundlektionerna! Jag skulle kunna sitta över i typ 2 timmar bara för att lära mig mer!!

Antisimex har varit här så Diza har tillfälligt fått byta plats till stallet brevid. Så nu är nog getingprómblemen ur världen snart.

Med tips och råd av Charlotte har jag kunnat avleda Diza från fler utfall även om hon fortfarande blir fly förbannad på en hund i vårt hus. Men det löser vi! allt är möjligt!

På hundlektionen igår fick vi olika saker vi skulle träna in och det går jättebra även om damen (Diza) har lite svårt att koncentrera sig ibland.

Ses

//Johanna


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann Lundin Mon, September 28, 2009 13:34:22

Hej Johanna!

Det låter ju som om du trivs bra på skolan trots den olyckliga starten! Diza kommer säkert att vänja sig och bli den glada och trygga hund som hon egentligen är men det är ju en omställning för både henne och dig att ha nytt folk och nya hundar runt er. Ni verkar ha bra lärare (förutom matteläraren då...)! Ha en skön höst! Hälsar Ann